IMG_2651

Baneåpning – med provisoriske utslagssteder – Lørdag 1. mai

Vi ønsker alle velkommen til golfsesogen 2021 på Miland!

Nok en dugnad ble gjennomført i tirsdag 27. april, og nok en gang fantastisk innsats av dugnadsgjengen! Vi har litt arbeid igjen for å klargjøre banen til sesongstart, men takk til alt dugnadsarbeidet som har blitt gjennomført i løpet av april kan vi åpne banen for spill 1. mai – Vi åpner banen med provisoriske utslagssteder lørdag 1. mai kl. 13.00.

Oppgradering av utslagssteder og spill fra ordinære tee-steder: Forventet levering av nytt kuntgress er i uke 18 (neste uke) – vi tar i sikte å sluttføre prosjektet med nye kunstgress utslagssteder i uke 19. Videre arbeid med utslagssteder (gress/back-tee) kan ikke startes før de nye kuntsgress mattene er montert og på plass. Gress utslagsteder er et prøve prosjekt for oss og det vil ta noe tid før vi eventuelt åpner for utslag fra gress – Info om eventuell åpning for utslag fra gress vil komme senere.

Covid 19 – Retningslinjer for bruk av golfanlegg

 Alle spillerne må sette seg inn i og overholde myndighetenes generelle råd gjengitt på helsenorge.no/koronavirus.

 Alle spillerne må følge retningslinjene fra Norges Golfforbund punktlig – Retningslinjer for å begrense koronasmitte ved bruk av golfanlegg.

Følg også med på kommunens hjemmesidesmittevernsveilederen for idrett og NGF’s koronavirus – temaside for å holde dere oppdatert om hva som gjelder!

Rjukan Golfbane

 Alle spillerne må bruke engangshansker ved registrering i spilleboken – det er plassert engangshansker og antibac ved spilleboken.  Greenfee betales med Vipps – Rjukan Golfklubb #25354.

Vi setter stor pris på at alle spillerne er varsomme og snille mot banen, og som vanlig er det noen ting vi gjerne vil minne om: Ballplassering på fairway.  Legg tilbake oppslått torv. • Reparer minst ett nedslagsmerke på hver green. »» Innbetaling av medlemskap eller avtale på dette skal være ok før spill på banen.

Velkommen til golfsesongen 2021 på Miland!

Korona 2021 - Før spill

Korona 2021 - Under spill

Korona 2021 - etter spill

Golf og Korona 2021

koronaplakat-4-infoskjerm-mars-2021

Posted in Nyheter.