IMG_1680

Drivingrange åpen med restriksjoner

Drivingrangen på Miland er nå åpen med korona-restriksjoner. Vi ber alle respektere regler som er til for å begrense smitte, uansett hva du personlig måtte mene om dem. Om regler blir ignorert kan vi i verste fall forårsake at drivingrange må stenges igjen, og det vil vi unngå. Klubbhuset og toalett vil være er stengt inntil videre.

Drivingrange regler og begrensninger • Må leses veldig nøye!

 Maks 5 personer på rangen til en hver tid 2 meter avstandsregelen gjelder hele rangeområde Utslag kun fra annenhver matte Bruk eget utstyr (ingen bytting eller låning av utstyr) Bruk hansker ved kontakt med ballkurv og -automat – det er plassert hansker ved ballautomat Ta gjerne med egen bøtte eller pose  Hvis brukt våre bøtter; etter bruk sett bøtten i såpevann (ved siden ballautomaten)  Det er forbudt å bruke peg Det er forbudt å ta på ballene  Ballene legges ved siden av matten og føres over til matten med en golfkølle Ikke lov å samles i grupper på parkeringsplassen eller andre steder på anlegget.

Ikke besøk golfanlegget dersom du har symptomer på smitte. Dette gjelder også generelle symptomer på forkjølelse Følg generelle råd og retningslinjer gitt av helsemyndighetene og kommunen  Brudd på reglene medfører bortvisning og stenging av rangen! Takk for at du respekterer disse tiltakene!

#Godtrening • #Velkommen! 

Posted in Nyheter.