Dugnad utslagsteder

Dugnad – Utslagsteder // Tirsdag 15. juni og torsdag 17. juni

Vi inviterer til ny dugnad  Montering av nye mattene på tee-steder – del 1  Tirsdag 15. juni  Kl. 16.30 – 20.00 

Nytt kunstgress for utslagstedene er nå rullet ut og skjæret til riktig lengder. Nå gjenstår det å skjære mattene til riktig bredde og å legge/montere disse på banen. Oppgaver for dugnaden: Å skjære mattene klare til montering på banen.  Å klippe gresset rundt-, og fjerne evt. ugress på utslagstedene.  Å jevne ut eksisterende gruss/masse på utslagstedene.  Å kjøre ut/fylle på med ny sand på utslagstedene.  Å kjøre ut og legge nye mattene på utslagsteder  Å bygge og montere rammer for mattene.

Montering av nye mattene på tee-steder – del 2  Torsdag 17. juni  Kl. 16.30 – 20.00 

Vi fortsetter med arbeidet av montering av de nye mattene torsdag 17. juni og håper at mange kan hjelpe oss med å sluttføre prosjektet med oppgradering av utslagstedene. 

Vi håper mange har mulighet å delta tirsdag 15. og/eller torsdag 17. juni og ønsker alle velkommen til en trivelig og sosial dugnad!  Ta gjerne med jernrive og krafse. Dugnadslederne er på plass kl. 16.30, men du kan komme når det passer deg.

#SammenGjørViDetBedre  #ØktSpillegledeForAlle #RjukanGolfklubb

Vi minner om korona-restriksjoner – Råd dersom du kan bidra (i tillegg til råd fra Folkehelseinstituttet): Alle veiledninger/instrukser vil foregå utendørs  Vask hender både før og etter  Ha på hansker  Unngå oppgaver som fører til nærkontakt eller kroppskontakt.  Husk å holde avstand til hverandre under arbeid. Du må unngå å møte dersom: Du har symptomer på luftveisinfeksjon  Det gjelder også ved milde symptomer  Du har hjemmekarantene eller er i hjemmeisolasjon.

Golf og Korona 2021

Posted in Nyheter.