Innkalling til årsmøte 3-2019

Innkalling til Års- og medlemsmøte 2019

Alle medlemmer i Rjukan Golfklubb ønskes velkommen til Års- og medlemsmøte 2019!

Det innkalles med dette til årsmøte i Rjukan Golfklubb.

Dato: Onsdag 6. mars // Tid: kl. 18.00 // Sted: Rjukan Gjestegård, Møterommet

Dagsorden: 1. Godkjenning av innkalling. 2. Godkjenning av dagsorden/saksliste. 3. Valg av møte leder og referent. 4. Valg av protokollunderskrivere. 5. Styrets årsberetning og regnskap for 2018. 6. Saker fremmet fra medlemmer og styret. 7. Fastsettelse av kontingent. 8. Budsjett og planer. 9. Valg.

Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes styret senest 20.2.2019. Sakene kan sendes til e-post: rjukangolf@rjukangolf.no. Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på klubbens hjemmeside. (Innkalling til årsmøte er sendt alle medlemmer på e-post 4.2.2019).

Påfølgende medlemsmøte:

Hva skjer i 2019? – Styret informerer om siste nytt og planer fremover.

Innspill fra medlemmer  Har du lyst til å være med å påvirke sesongen som kommer?

Vi ønsker å få dere medlemmer med på å forme klubbens aktiviteter for sesongen 2019, og vil invitere til en åpen diskusjon om aktiviteter for medlemmene i årets golfsesong. -Vi vil gjerne høre deres tanker, ideer og meninger, og ønsker innspill til turnerings-/treningsopplegg, aktiviteter og sosiale tilstelninger.

Møtet avholdes i en uformell tone hvor i fellesskap kommer frem til løsninger og prioriteringer. Vi håper så mange som mulig tar turen og ser frem til et godt møte med mange diskusjoner og innspill. -Det blir servert pizza på møtet!

Vi håper du vil være sammen med oss denne kvelden og være med på å skape enda bedre klubbmiljø. Hvis du ikke har mulighet til å delta, men gjerne vil komme med innspill – send e-post til: rjukangolf@rjukangolf.no

logo-rund-liten-2

Styret i Rjukan Golfklubb

Posted in Nyheter.