Koronavennlig dugnad-8

Koronavennlig dugnad // Tirsdag 13. april

Vi inviterer til vårdugnad tirsdag 13. april

Som vanlig har vi mye å gjøre for å klargjøre anlegget til sesongstart – tirsdag 13. april starter vi årets vårdugnad. Vi kommer blant annet til å oppgradere alle utslagsstedene på banen før sesongstart, og klubben har selvsagt behov for dugnadsinnsats fra medlemmene til å få dette gjort. I første omgang er det klargjøring av utslagsstedene og bunkerne som blir prioritert, deretter diverse småprosjekter rundt banen, fjerning av kvist, raking etc. Alt dugnadsarbeidet utføres innenfor myndighetenes anbefalinger ifm. koronasituasjonen.

Tirsdag 13. april kl. 16.30 – 20.00Dugnadslederne er på plass kl. 16.30, men du kan komme når det passer deg.  Vi skal fjerne/rive av gamle kunstgressmattene på utslagssteder, dette gjør vi manuelt (enkleste og kjappeste måte å fjerne mattene). Med 4 personer per matte/utslagssted er dette fort gjort. Ta gjerne med hansker og kniv. (Gamle mattene kan plasseres ved siden av utslagsstedene – hentes med traktor.) Er vi mange nok ønsker vi å komme i gang også med bunkerne; fylling med- og fordeling av ny bunker sand (alle bunkerne er klargjort for ny sand). Det er litt usikkert om vi få den nye sanden til tirsdag 13, men ta gjerne med spade så er vi klare om sanden har blitt levert. 

Vi minner om korona-restriksjoner – Råd dersom du kan bidra (i tillegg til råd fra Folkehelseinstituttet): Alle veiledninger/instrukser vil foregå utendørs  Vask hender både før og etter  Ha på hansker  Unngå oppgaver som fører til nærkontakt eller kroppskontakt.  Husk å holde avstand til hverandre under arbeid. Du må unngå å møte dersom: Du har symptomer på luftveisinfeksjon  Det gjelder også ved milde symptomer  Du har hjemmekarantene eller er i hjemmeisolasjon.

Vi håper mange har mulighet å delta – Velkommen til en trivelig og sosial dugnad!

golf-og-korona-for-spillere-080520

Posted in Nyheter.