Texas Scramble 5-2021-2

Texas Scramble 5/2021 – Onsdag 16. juni kl. 17.00

Texas Scramble – Runde 5/2021 – spilles onsdag 16. juni kl. 17.00

Texas Scramble er en hyggelig og sosial turneringsform og passer ypperlig for golfere på alle nivå! Vi vil svært gjerne ha med oss nybegynnere på våre klubbturneringer – Texas Scramble er en fin turnering å starte med, det spilles på lag (par) og er ikke handicaptellende. Dette er en flott mulighet til å lære seg spillets regler og etikette i hyggelige omgivelser.

Texas Scramble spilles med 2 par i flighten. Alle spillere slår hver sin ball fra utslagsstedet. Deretter velger laget den best plasserte ballen. Øvrige baller plukkes opp. Deretter dropper spillerne i valgfri rekkefølge innen en køllelengde fra den best plasserte ballen og slår sine slag. På greenen plasseres ballene på samme punkt som valgte ball og i bunker gjenskapes ballens leie. Så snart noen i laget har hullet ut, noteres scoren og laget fortsetter til neste hull.

Vilkår for deltagelse og påmelding: Alle spillerne må sette seg inn i og overholde myndighetenes generelle råd gjengitt på helsenorge.no/koronavirus, – kommunens hjemmeside og på smittevernsveilederen for idrett Alle spillerne må følge retningslinjene fra Norges Golfforbund – Retningslinjer for å begrense koronasmitte ved bruk av golfanlegg. Følg også med på NGF’s koronavirus – temaside for å holde dere oppdatert om hva som gjelder.

Online påmelding i GolfBox • Velkommen til Texas Scramble – Runde 5/2021!

Covid-19 relaterte modifiseringer av golfreglene ved handicaptellende runder og klubbturneringer

 

Golf og Korona 2021

Posted in Nyheter.