Turnering 3

Turneringer 2019 // Texas Scramble #1 – Onsdag 15. mai

Velkommen til årets første turnering!

⇒ Texas Scramble – Runde #1 // Onsdag 15. mai kl. 17.00 //  Påmelding i GolfBox. ⇐

Turneringer 2019

Det arrangeres mange turneringer på Rjukan Golfklubb gjennom sesongen. Her finner du oversikten over alle planlagte turneringer i sesongen 2019. ⇒ Følg med på nett og i GolfBox for endringer og alltid oppdatert program. Har du spørsmål, ta kontakt med turneringsansvarlige (GolfBox/turnering/info/kontaktpersoner).

Turneringsbestemmelser for Rjukan Golfklubb • Golfreglene, regler for etiketteHandicapbestemmelsen Lokale regler

All påmelding skjer i GolfBox. (Spilleform og antall runder er angitt for hver turnering i GolfBox.) Møt frem i god tid før start. Startkontingent: skal være innbetalt før start, beløpet er angitt i GolfBox og er en forutsetning for å kunne starte i turneringen. Spilleren er selv ansvarlig for korrekt utfylt scorekort, og for å levere dette til turneringsledelsen etter konkurransen – feil utfylt scorekort fører til diskvalifikasjon fra turneringen. (Scorekortet skal kontrolleres sammen med markør og undertegnes av spiller og markør. Scorekortet skal være tydelig skrevet og være utfylt med hele navnet)  Informasjon om turneringene: alle klubbturneringer er angitt i GolfBox med tid og info   Regel 3 dekker de tre sentrale elementene i alle golfkonkurranser. Vær alltid hyggelig og hjelpsom mot motspillere/medspillere! :-)

Turneringene er ment for alle nivåer og alle aldre. Hovedmålet med turneringene er å samle medlemmene til et sosialt fellesskap i en ramme av morsomme og uhøytidelige konkurranser. Turneringsspill er sosialt, gøy og lærerikt Turneringene på Rjukan Golfklubb passer for alle uansett nivå – Velkommen! 

Posted in Nyheter.