Årets siste Veien til Golf-kurs! VTG #6/2021 // 7.-9. september

Ønsker du å begynne spille golf?

Tirsadg 7, onsdag 8. og torsdag 9. september er dagene for årets siste mulighet til å gjennomføre nybegynnerkurs i regi av Rjukan Golfklubb.  Kurset er gratis for alle som ønsker seg medlemskap i Rjukan Golfklubb.

Det har aldri vært enklere å komme i gang!

Et nybegynnerkurs varer i 12 timer, og det aller meste foregår ute. Det kreves ingen forkunnskaper eller utstyr for å delta, og det er ingen eksamen eller prøver du må bestå! Mer praksis, mindre teori – Dette er bare gøy!

Enkelt, kjapt og trygt!

Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet. Kurset vil gi deg praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, regler, sikkerhet og opptreden på banen. Du får også prøve det å spille på banen for å oppleve golfen i sitt rette element. Etter kurset er det bare å melde seg in i golfklubben og spille så mye du vill. Klubben har mange ulike tilbud for at du skal komme videre med både trening, spill og sosiale aktiviteter.

Medlemskap i Rjukan Golfklubb

 Vi har et flott høst tilbud til alle som deltar på årets siste VTG-kurs  Medlemskap inkl. spillerett ut 2021 til kr. 390,-

Årets siste Veien til Golf-kurs 

 Nybegynnerkurs // VTG-kurs #6/2021  Tirsdag 7, Onsdag 8. og Torsdag 10. september  kl. 17-21  Meld deg på her 

Prøv golf

⇒ Kanskje du vil ta med deg familien eller noen venner?  Velkommen til golfkurs! #prøvgolf 

• Golf og korona – For spillere

Posted in Nyheter.