IMG_2814

Oppgraderte utslagssteder i bruk! – Tusen takk til dugnadsgjengen!

Etter en kjempeinnsats av dugnadsgjengen i går er de nye kunstgress mattene nå på plass og i bruk!

Takk til strukturert gjennomført arbeid av dugnadsgjengen i går fikk vi allerede gjort all den jobben som var nødvendig for å ta de nye mattene i bruk. Det er fortsatt litt arbeid rundt de nye mattene og på utslagsteder, men det er altså ikke nødvendig med flere dugnad når det gjelder montering av de nye mattene – den planlagte dugnaden på torsdag 17. juni vil da bli avlyst. • Tusen takk til dugnadsgjengen for all jobben dere har gjort – fantastisk innsats!

KG PRO TEE kunstgress er levert av Kringsjå Golf AS som er forhandler av kunstgress fra verdens ledende leverandør Grass Turf Mills, USA. Vi takker Hans Løveid v/ Kringså Golf AS for all hjelpen i prosjektet med oppgradering av teesteder på Miland.

På KG PRO TEE pegger som på naturgress, du slår som på naturgress men det blir ingen divot og du ser at det er kunstgress. Tilbake meldinger fra proer som har spilt og testet KG PRO TEE; «Min konklusjon er at denne matten gir mer spinn både på bra ball treff og «duffer». Synes også følelsen for balltreffet er lettere å få tak i på denne matten. Den er naturlig i mine øyne.»  «Var i høst å spilte Midt-Troms golfbane og der var det 4-5 teesteder på hvert hull. Ble veldig overrasket over hvor gode de var. Likte utslagsmattene.»

Takk til alle i Rjukan Golfklubb som har vært innvolvert i prosjektet med oppgradering av utslagssteder og med på dugnader!

Utslagsteder-1

Velkommen til å spille fra de oppgraderte teesteder på Miland!
Posted in Nyheter.