Baneguide

flyfoto-skra

Vi har en flott og variert bane med både vannhinder, bunkere, skog og naturlige høydeforskjeller. For å få litt historie og se bilder fra hvordan banen ble skapt, anbefaler vi at du går til historie-delen av nettsiden vår

 

Slik ser banen ut

flyfoto-med-hullnummer

Trykk på bildet for høyere oppløsning

Hull 1:

327/299 m langt, par 4. En smal og rett fairway med sidevannshindre. I forkant av greenen er det én bunker på hver side du bør passe deg for.

Hull 2:

79/61 m langt, par 3. Kort par 3 hull med stor høydeforskjell ned til green. Det er lett å la seg lure av lengden og et feilslag til en av sidene er som regel en tapt ball.

Hull 3:

153/105 m langt, par 3. Stort vannhinder du er garantert å treffe dersom du tenker for mye på at du ikke skal treffe det. Dessuten er det først bunkere og deretter out of bounds i bakkant av greenen, så her gjelder det å vurdere lengde godt.

Hull 4:

298/253 m langt, par 4. Her kan du satse hardt og sikte over trærne på venstresiden av banen for å komme helt frem til greenen på ett slag. Slår du deg helt frem til greenen må du sikte på høyresiden av denne, ellers havner du i sandfella. Det er nok lurest å legge seg på høyresiden av fairway på første slaget for et enkelt slag inn på greenen.

Hull 5:

118/96 m langt, par 3. Rett og smalt hull der du er i skikkelig trøbbel om du slår kort til høyre eller venstre. I bakkant og høyresiden av greenen finner du også bunkere.

Hull 6:

292/241 m langt, par 4. Her er det fristende å prøve å slå forbi bekken som renner tvers over fairwayen ca. 220 meter fra utslagsstedet, men hvis driven din er litt kort må du belage deg på straffeslag.

> Slopetabell 

>> Norskgolfguide.no

>>> Les mer om drivingrangen, og se om den er åpen her