Barn og junior

barn_og_golf

Barnegolf er aktiviteter for de yngste spillerne, 8 til 12 år. Barn i denne alderen er aktive. De er høyt og lavt og alltid ute etter å utforske det ukjente. De er fulle av fantasi. De har lett for å lære seg nye bevegelser. Alt dette må vi dra nytte av i aktiviteter og trening.

GRATIS Barnetrening 2020 // Mer info og treningstider kommer snart! :-)

Barnetrening fra 6-12 år

Lek og moro, aktiviteter, golf… spill/stjernejakt på banen! ⇐

Det kreves ingen forkunnskaper eller utstyr for å delta barnegolf! // Vi har stort fokus på lek og moro, og vi vektlegger sterkt å skape et godt miljø og idrettsglede. // Foreldre er også velkomne til å prøve golf og vil få veiledning, mens barna er i aktiviteter.

⇒ Treningene fortsetter fra mai ut september, unntatt juli!

⇒ Ingen bindende påmelding – delta når det passer! 

⇒  Alt utstyr lånes gratis!

Har du barn i alderen 6-12 år og ønsker mer informasjon? Ta kontakt med Pasi Lötjönen på Tlf: 900 68 178, e-post: rjukangolf@rjukangolf.no

 

Juniorgolf

For de eldre barna og unge voksne har vi også veldig lyst til å arrangere treninger. Her blir det stilt litt høyere krav til ferdigheter og amibsjoner, og vi vil bruke profesjonelle instruktører.

Er dette interessant for deg eller dine barn? Ta kontakt med Pasi Lötjönen på Tlf: 900 68 178, e-post: rjukangolf@rjukangolf.no