Baneguide

Vi har en flott og variert bane med både vannhinder, bunkere, skog og naturlige høydeforskjeller. For å få litt historie og se bilder fra hvordan banen ble skapt, anbefaler vi at du går til historie-delen av nettsiden vår

flyfoto-med-hullnummer

Trykk på bildet for høyere oppløsning

En smal og rett fairway med sidevannshindre. I forkant av greenen er det én bunker på hver side du bør passe deg for.

Kort par 3 hull med stor høydeforskjell ned til green. Det er lett å la seg lure av lengden og et feilslag til en av sidene er som regel en tapt ball.

Stort vannhinder du er garantert å treffe dersom du tenker for mye på at du ikke skal treffe det. Dessuten er det først bunkere og deretter out of bounds i bakkant av greenen, så her gjelder det å vurdere lengde godt.

Her kan du satse hardt og sikte over trærne på venstresiden av banen for å komme helt frem til greenen på ett slag. Slår du deg helt frem til greenen må du sikte på høyresiden av denne, ellers havner du i sandfella. Det er nok lurest å legge seg på høyresiden av fairway på første slaget for et enkelt slag inn på greenen.

Rett og smalt hull der du er i skikkelig trøbbel om du slår kort til høyre eller venstre. I bakkant og høyresiden av greenen finner du også bunkere.

Her er det fristende å prøve å slå forbi bekken som renner tvers over fairwayen ca. 220 meter fra utslagsstedet, men hvis driven din er litt kort må du belage deg på straffeslag.

Slopetabell  Norskgolfguide.no Les mer om drivingrangen, og se om den er åpen her