16

Bli med på årets Match Play!

Matchplay er et spilleformat der man spiller mot en motstander, og hvor det gjelder å vinne flere hull enn motstanderen. Dette er en morsom form for konkurranse, og kan være langt mere spennende enn tradisjonelt slagspill. Matchspill er underholdende og gøy, og du for anledning til å bli kjent med medlemmer du ikke spiller sammen med til daglig! Det spilles med fullt handicap => la deg ikke avskrekke av at du kanskje har litt høyere handicap! -Konkurranse skjerper konsentrasjon og fremmer godt spill!

Rjukan Match Play 2018

Det spilles under NGF golf regler og bestemmelser (Regel 2 – Match spill) og lokale regler. Det spilles med fullt hcp (max 36). Det spilles matchspill (individuelt) – Spilleren med det høyeste spillehandicapet for differansen mellom de to spillernes spillehandicap.  Match Play er ikke hcp tellende. Dette er enkelt og gøy!

Hvis stillingen er uavgjordt etter 18 hull spiller man sudden death med start på hull 1 til man har kåret en vinner. Resultatet føres opp på spilletablået som henges opp i gangen i klubbhuset, resultatet av matchene blir i tillegg ført inn i GolfBox.

Meld deg på her! ←

Spillebestemmelser og oppsett ligger i GolfBox og skulle det være spørsmål rundt turneringen, nøl ikke med å ta kontakt med  turneringsleder (se under kontaktpersoner) og spør!

Vi ønsker velkommen til Rjukan Matchplay 2018!

 

 

Posted in Nyheter.