Åpen kveld 6

Har du lyst til å prøve golf? // Åpen kveld 13. og 14. mai!

Har du lyst til å prøve golf, eller bare har lyst til å komme og se og stille spørsmål?

Velkommen til åpen kveld på golfbanen! // Mandag 13. og tirsdag 14. mai kl. 16.30-20.00

Alle kan komme og prøve golf helt gratis! Det er ingen krav til erfaring, og du kan få veiledning av våre trenerne hvis du ønsker. Åpen kveld passer for alle uansett alder – Golf er gøy for alle aldre og for hele familien!

Alle er velkomne til å prøve golf og vil få veiledning av klubbens trenere – helt gratis! Info om klubbens gratis kurs, treninger og -barn og golf. Info om klubbens arrangementer og turneringer. «Ta med en venn» – som medlem kan du ta med deg en «ikke golfer» til å spille 6 hull med deg som fadder, helt gratis. Golfaktiviteter for barn.Bare lyst til å komme og se vårt golfanlegg på Miland? – Velkommen – Vi er stolte av vår bane på Miland og gjerne vil at naboene skal bli kjent med anlegget. Obs!  tirsdag den 14. mai kan du bli bedre kjent med de nye golfreglene – regelkveld på klubbhuset kl. 18.00. Enkel servering begge kveldene.

Vi ønsker alle som er nysgjerrige på golf, og nye og gamle medlemmer velkommen til åpen kveld! Ta med familie og venner for en morsom kveld på golfbanen! -Vi sees på Miland! :-)

LogoTinnSparebank

Posted in Nyheter.