Dugnad 2021-6

Koronavennlig dugnad // Tirsdag 20. april

Tusen takk til alle som stilte opp på dugnad tirsdag 13. april – Fantastisk oppmøte og innsats! 

Det var tee-stedene som var prioritert på vårdugnad 2021 – del 1. Alle gamle kunsgressmattene er nå fjernet og utslagstedene er klargjort til nytt kunstgress/gress. Det ble itillegg gjennomført mange småprosjekter på banen tirsdag 13. – Takk til alle for super innsats! Vi har fortsatt behov for dugnadsinnsats fra medlemmene for å kunne åpne banen og anlegget for sesongen i best mulig stand. I neste omgang er det bunkerne som blir prioritert, deretter diverse småprosjekter på banen og maling av terassen. Alt dugnadsarbeidet utføres innenfor myndighetenes anbefalinger ifm. koronasituasjonen.

Vi inviterer til ny dugnad  Vårdugnad 2021 – del 2  Tirsdag 20. april  Kl. 16.30 – 20.00 

Dugnadslederne er på plass kl. 16.30, men du kan komme når det passer deg.  Vi skal fylle bunkerne med ny bunker sand, og fordele den nye sanden jevnt – ta gjerne med spade. • Vi har fortsatt noen småprosjekter på banen – fjerning/felling/kapping av busker og trær, på- og utenfor spilleområder – ta gjerne med motorsag (trengs helst 2 motorsager i drift). • Er vi mange nok ønsker vi å komme i gang også med klubbhuset og området rundt – maling av terassen (vi sørger for utstyr, men ta gjerne med malerklær), og raking av området rundt klubbhuset.

Vi minner om korona-restriksjoner – Råd dersom du kan bidra (i tillegg til råd fra Folkehelseinstituttet): Alle veiledninger/instrukser vil foregå utendørs  Vask hender både før og etter  Ha på hansker  Unngå oppgaver som fører til nærkontakt eller kroppskontakt.  Husk å holde avstand til hverandre under arbeid. Du må unngå å møte dersom: Du har symptomer på luftveisinfeksjon  Det gjelder også ved milde symptomer  Du har hjemmekarantene eller er i hjemmeisolasjon.

Vi håper mange har mulighet å delta – Velkommen til en trivelig og sosial dugnad!

golf-og-korona-for-spillere-080520

Posted in Nyheter.