Ta med en venn Cover 7

Ta med en venn på banen // Helt gratis!

Kjenner du noen som har lyst til å prøve golf? // Nå gir vi alle medlemmer mulighet til å ta med en venn på banen!

Nå kan alle medlemmer av Rjukan Golfklubb invitere en ikke-golfer til en golfrunderunde på Miland. Runden er kostnadsfri, men prøvespilleren må legge igjen kontaktinformasjon slik at klubben kan ta kontakt i etterkant. Medlemmet og vennen kan spille runden når som helst i løpet av sesongen.

Så enkelt gjøres det: 1.) Medlemmet og vennen booker/avtaler tid for golfrunde. 2.) Ved oppmøte fyller medlemmet ut «Ta med en venn»-blanketten (under spilleboken), og slipper blanketten ned i sprekken. 3.) Medlemmet og vennen registrerer seg på spilleboken. 4.) Medlemmet og vennen spiller en golfrunde. Alle smiler – vennen oppdager gleden med golf :-)

Tilbudet gjelder for en runde og vedkommende kan ikke allerede være golfspiller med medlemskap i en annen klubb. // Køller kan lånes i klubbhuset. // Vi ønsker at så mange som mulig opplever gleden ved å spille golf. Våre medlemmer er de beste ambassadørene, og vi oppfordrer alle til å ta med en venn på prøverunde! → Vi håper at mange våre medlemmer ta med en venn på banen denne sesongen.

Ta med en venn -Tips!

#tamedvenn kampanjen er initiert av NGF og går over hele Norge ut sesongen 2019.

Posted in Nyheter.