Thank you - Rjukan vgs-4

Takk for besøket Rjukan vgs!

Som en del av treningsleir i Tinn kommune besøkte Rjukan vgs – idrettsgruppe oss torsdag 13. mai.

Det ble en super dag både for elevene og lærere fra skolen, men også for trenere og instruktører i klubben. Værgudene var virkelig på vår side, det var mye aktivitet på banen -og fine golf opplevelse ble mange.

Det var basisidrett, tre klassetrinn samlet, som brukte dagen med diverse golfaktiviteter på Miland. Golfdagen – avslutende dagen for treningsleieren – bestod av oppvarmig (golf-stafett), instruksjon på drivingrangen, og trening og konkurranser på banen. På banen var det satt opp stasjoner for øving og konkurranser. Alle aktivitene ble gjennomført med 4 persones flighter og det var laginnsats som var avgjørene – poengsummet på flightens scorekort var tellende for hele laget, som totalt var fire.

På grunn av koronasituasjonen ble de opprinnelige planlagte treningsleierene for elevene i idrettsgruppen avlyst, men helligvis er mulighetene mange i hjemme kommunen. Elevene fra Rjukan videregående hadde en travel uke med masse forkjellige aktiviteter, men alle gjorde fortsatt en imponerende innsats i golf dagen på Miland! Like imponerende er innsatsen fra lærerne som på kort tid har planlagt og sammen med elevene gjennomført en fantastisk treningsuke i Tinn.

Vi takker Rjukan videregående skole for en fantastisk hyggelig dag på Miland, og vi håper å se mange av dere på golfbanen igjen!  Vi retter også en stor takk til våre egne trenere og frivillige som stilte opp og gjorde en kjempeinnsats på denne dagen – Tusen takk!

Posted in Nyheter.