Dugnad-sky

Vårdugnader 2018 – 23-26. april

Våren er her! Endelig smelter snøen og det nærmer seg sesongstart. Fra mandag 23. april starter vi med sesongforberedelsene.

Dugnads- og banekomitèen kaller inn til: Vårdugnader 2018

Årets første dugnad avholdes i uke 17  //  Mandag 23. – torsdag 26. april  //  fra kl. 17.00 alle dager.

Dugnadslederne er på plass kl. 16.30, men du kan komme når det passer deg.

Oppgaver: Det vi vil konsentrere oss om, er hogst og rydding av trær og busker langs vanningskanalen/elveleie – fra et inntak i Måna og langs hele banen vår ned til green 3. Det viktigste vi trenger er mange hender til å rydde skog samt noen kvalifiserte personer til å kjøre motorsag. Ta med motorsag (hvis du har – vi har olje og bensin).

Deretter blir det fast dugnadsdag på onsdager fremover.

Første onsdag er 2. mai  //  Frem til vi åpner banen for sesongen 2018  //  Frammøte i klubbhuset kl. 16.30.

Onsdag er også i år fast dugnadsdag og da utføres vedlikehold og stell av banen, og evnt. andre oppgaver som dugnadskomitèen setter opp. Dette er oppgaver som både store og små, gamle og unge kan delta på. Det er heller ikke noe i veien for at medlemmer som ønsker det, kan utføre oppgaver på andre dager etter avtale med dugnadskomitèen.

Værforbehold; Vi jobber når det er brukbart vær. Dersom været er for dårlig til å arrangere dugnad, utsettes/avlyses dugnaden.

Bli med på dugnad og benytt en god mulighet til å treffe gamle og nye kjente og få den gode klubbfølelsen før sesongen starter! Vi håper at mange medlemmer har anledning til å komme, og ØNSKER ALLE VELKOMMEN til trivelige dugnader!

Funny-Golf-Ball-Smiley-Car-Bumper-Sticker-Decal

 

Posted in Nyheter.